27 August, 2008

Rumah Kami

Selamat Pagi. Apa khabar? Semoga semua kawan-kawan di Malaysia sihat. Ben dan saya rindu kamu banyak-banyak.

Kami masih sibuk susunkan barang -barang rumah tapi kami hampir siap. Minggu ini saya ada cuti kerja, selagi Ben cari kerja. Besok dia ada dua temuduga. Saya ingat tak lama lagi dia dapat kerja tapi saya ingat dia tak mahu kerja. Saya ingat dia dah menjadi malas :)

Hari ini, saya nak kongsi gambar-gambar rumah kami. Jadi,

SELAMAT DATANG KE RUMAH KAMI


Kami ada bilik dapur juga tapi bilik itu sangat kecil. Terdapat dua bilik tidur dan satu bilik mandi. Bilik-bilik itu memang belum siap (tak ada tilam) jadi saya tak ada gambar. Mungkin nanti saya boleh kongsi gambar.

Saya takut saya dah lupa Bahasa Melayu jadi minta maaf kalau saya buat banyak salah. Saya akan cari kawan Melayu di sini jadi saya boleh cakap Melayu. Malangnya, Saya belum jumpa orang Melayu di sini.

Ok, itu sahaja hari ini.

Jaga diri,
Casey dan Ben

7 comments:

Boboy said...

kalau auntie casey x dapat cari kawan melayu di sana auntie boleh cakap dengan uncle ben dalam bahasa melayu.

Ben and Casey said...

Betul, Boboy. Tapi Uncle Ben malas sangat dan tak suka cakap Bahasa Melayu banyak :)

Tadi saya dapat ramai pelajar Melayu kat Colorado School of Mines. Sekolah itu tak jauh jadi mungkin saya boleh jumpa orang Melayu kat Colorado sebelum Bulan Puasa.

Jaga diri.

Boboy said...

Hello auntie casey and uncle ben. bila auntie casey nak hantar gambar kawan-kawan melayu auntie casey di sana.



Takes care,

AQILAH said...

RUMAH AUNTIE CASEY DAN UNCLE BEN SANGAT CANTIK SAYA NAK PERGI KE RUMAH AUNTIE CASEY DAN UNCLE BEN BOLEH TAK

Syed Muhammad Afifi said...

casey dan ben!

Rumah korang cantik! nanti bila saya ke Amerika, boleh tak saya tumpang tidur kat sana?

Ben dah makin malas ke? jangan malas... nanti susah nak dapat duit... mesti kuatkan semangat dan bekerja... tak boleh macam di malaysia dulu... cuti sahaja setiap hari! tapi kalau rasa susah boleh la datang dan tinggal di sini! hehehe

rumah tu korang beli ke sewa? berapa ringgit sebulan? mahal tak? nampaknya kawasan tu aman dan tak ramai orang... di mana ya?

selalulah tulis dalam blog ni... saya tengok hampir setiap hari...

okla... kita borak2 lagi ya!

AnieOshin said...

hai casey n ben..

cantik nye rumah....tak sabar ani nak pergi sana...huhu....tapi duit belum cukup lagi laa...still gotta long way to go...hehe..

yela..kenalkan la kawan casey kat sana dengan kitorang..mesti bestkan..!!

AiN iZzAti said...

olla...

cantiknya rumah....
mesti mahal kan???
so....
uncle ben kena la kerja....
nanti tak boleh nak bayar...
hahahahaha....
juz kidding....
hahaha....
to aunty....
dun get lazy to tidy up u'r new house yea....
uncle....
jgn malas tolong....
hahahahaha....


-sayayangcomel_